Tehtävä numero 6: Julkisten palvelujen TOP-5 listan raportti osio.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Valitessani nämä viisi linkkiä oli ajatuksenani niistä löytyvän aineiston monipuolisuus sekä laajuus.

 

 1- http://www.suomi.fi on julkishallinnon verkkopalveluiden yhteinen osoite. Kansalaisen arkielämää helpottavaa tietoa on koottuna eri aihealueittain.

 

 2http://www.eniro.fi oli yllätyksekseni paljon muutakin henkilö ja numero haun lisäksi. Eniro linkittää laaja – alaisesti ja kattavasti henklöhaun lisäksi usealle muulle toimialueella. Kartta palvelu on todella suurenmoinen.

 

 3http://www.asiointiopas.fi antaa seikkaperäisiä neuvoja ja ohjeita sähköisen asioinnin onnistumisessa turvallisesti.

 

4http://europa.eu.int/ linkin valitsin innoissani löytäessäni sen kaivatun suorayhteyden Europa Direkt minkä kautta voi olla sähköposti tai puhelin yhteydessä eri alojen asiantuntijoihin europanounionissa.

 

 5 – Viimeisenä olin valinnut https://lomake.fi jonka linkittämisessä olin jostakin syystä ensin vaikeuksissa mutta sain koneeltani ohjeen ja näin se onnistui. . Printtasin itselleni kelan asuntotukihakemus kaavakkeen sekä kaavakkeen kotitalousvähennystä varten verotoimistosta. Ne olisi voinut lähettää sähköpostinakin, mutta halusin tehdä näin.

 

Tässä on minun päivitetty tehtäväni. Poistan aikaisemman version ja liitän tämän sen tilalle. Jos ja kun onnistun tässä olen todella ylpeä saavutuksestani.