Toinen mielenkiintoni kohde löytyi Optiman linkeistä: kaupat.com sivusta. Osoitteen olen linkittänyt tähän, sitä napsauttamalla pääset sinäkin tutustumaan yhteen "faforiiteistani". http://www.wsoy.fi ja eteen avautuu WSOY:n kotisivu. Vasemmassa reunassa näkyy kaikki mahdolliset gategoriat, joiden kautta pääsee halutulle sivuile. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 Siis haluaako tutustua esim. kauno- tieto- lasten- tai äänikirjoihin, mm. Myös kirjakerhon toiminta avautuu sivustossa. Osto sekä tilaus edellyttävät että asiakas on rekisteröitynyt. Kuinka se tapahtuu, löytyy selvä ohje kohdasta rekisteröidy. 

Useimmista tuotteista on esitettynä kansikuvan kera lyhyt esittely sekä jokaisessa hinta. Sivulta löytyy osta painike jota napauttamalla ostos siirtyy ns. ostos koriin, jota napauttamalla tulee esiin sivu jossa näkyy summa kokonais ostoista. Jos hyväksyy ostonsa voi siirtyä kassalle napauttamalla painiketta kassalle, jossa tapahtuu maksutavan valinta tai mahdollinen nettipankin kautta maksu.   

Nyt kaikki kirja ostoksille.